2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

OMÜ TSM Kulübü'nden konser

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Türk Sanat Müziği(TSM) Kulübü, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde konser verdi.


Seçkin davetli gurubunun katıldığı konseri OMÜ Rektörü Prof. Dr Hüseyin Akan, Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Suat Bilgiç, Prof. Dr Ahmet Bulut, Dekan Prof. Dr Haydar Şahinoğlu, Prof Dr Mehmet Kuran, Prof. Dr. Ahmet Turan, Rektör Danışmanları Prof Dr Nazmi Polat, Doç. Dr. Ethem Günören ve yüksekokul müdürleri izledi.

80 kişilik bir grupla halinde çalışmalarını sürdüren ve dönemin ikinci konserini veren OMÜ Türk Sanat Müziği Kulübü davetlilere eşsiz bir müzik ziyafeti çekti. Yaklaşık iki sat süren konseri izleyenler tarihi mekanının nostaljik havasında keyifli saatlere geçirdi.


Konser hakkında bilgi veren Rektör Danışmanı Prof. Dr. Nazmi Polat, üniversite yönetimi olarak şehirle bütünleşmeyi kendilerine ilke edindiklerini söyledi. Şehrin tüm kurumları, sanayi kuruluşları, kamunun tüm birimleriyle bütünleşmek hedefiyle değişik aktiviteler yapacaklarını ifade eden Prof. Dr. Nazmi Polat, "İlkadım Belediyesi'nin büyük gayretleriyle Samsun halkına kazandırdığı büyük bir kültür hazinesi olan tarihi Acem Tekkesi'nde bir araya geldik.

Benzer organizasyonlarla amacımız hem kültürel hayatı canlandırmak hem de üniversitenin bilim meşalelerini her yerde yaygınlaştırmaktır. Böyle bir mekanı bize açan Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a üniversite yönetimi olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 15:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?