6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

OMÜ'de doğalgazlı dönem

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ), ekonomik ve çevreci yakıt olan doğalgaza geçti.


Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde şebeke yapım işi tamamlanan Kurupelit Kampüsü Doğal Gaz Şebekesi açılışı yapıldı.

Açılışa OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, eski rektör Prof. Dr. Ferit Bernay, SAMGAZ Genel Müdürü Murat Albayrak ile yüklenici firma ASKAL'ın yöneticileri katıldı.
Açılışı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Prof. Dr. Ferit Bernay ve SAMGAZ Genel Müdürü Murat Albayrak birlikte gerçekleştirdi. Doğalgaza geçiş günü anısına SAMGAZ Genel Müdürü Murat Albayrak, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan'a plaket takdim etti.


Açılışla ilgili konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, "Üniversiteler bir ekonomik sıkıntı içinde. Doğalgaz üniversitenin yakıt parasını da düşürecek, ekonomik anlamda üniversitemize katkı sağlayacak ve bu konuda bizi rahatlatacaktır" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 20:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 88.254.194.xxx Tarih : 28.10.2008 16:43:30

valla bizde bu imkandan faydalanmak istiyoruz..fakat SAMGAZ piraz pinti davranıyor ve Samsun büyükşehir başkanıda adaletsizlik yaptıgı için hemen ÖMÜ sapagından azıcık daha düz yol güzergahından gidilince orada ALTINKUM diye bir yer var..işte oradaki üvey vatandaşlarda bu imkan ve avantajdan faydalanmayı arzuluyor..samgaz diyorki benim için parra önemli.. döşeyecegimiz boru metrajına göre paranın geri dönüşü uzun sürer..Samsun büyükşehir başkanıda diyorki: zaten benim için çokta önemi olan bir bölge değil..ben bile ne üstyapı (yol..kaldırım..ağaclandırma..aydınlatma..otobüs durkları vs. vs.)nede altyapı (bahcelerimizdeki b?k cukurları kullanılıyor halen..arazi yer yer kış aylarında 1 metre derinlikte gölet görünümünde) yapıyorum..ne gerek var diye sesli ve görüntülü düşünmekte..dogalgaz hizmet olarak neden gelsinki buralara..hazır peşin para deste deste toplamak varken..saygılar sunuyorum..ADALET istiyorum..