4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

OMÜ'de öğrenci butiği açıldı

ÖMÜ'DE ÖĞRENCİ BUTİĞİ AÇILDI

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde(OMÜ) Öğrenci Butiği açılışı dolayısıyla, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yemekli toplantı düzenlendi.

OMÜ çalışanları, öğrencilerin uygun fiyatlarla alış veriş yapabilmesi amacıyla açılmış olan "Öğrenci Butiği"ne katkı sağlayan yardımseverlerle Konukevi'nde düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldiler. Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Çayıroğlu, Şube Müdürleri Cengiz Çelik ve İbrahim Tan, Öğrenci Butiği Sorumlusu Seher Kartal, SKSD Başkanlığı çalışanları ve butiğe katkı sağlayan kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut'un konuşmasıyla başladı. Bulut, "Butik fikri öğrenci konseyinden çıktı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çatısı altında hayata geçti. Bu tip yardımlarda en büyük problem katkının doğru yere ulaşıp ulaşmadığı konusudur. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yapılan her katkıyı kaydediyor ve kuruma katkının ulaştığına dair belge gönderiyor. Bizlere katkı sağlayan kurumların başka kurumlara bu konuda tavsiyede bulunacağını, böylece yardımların artacağını umuyorum" dedi ve tüm yardımseverlere katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sağlık Kültür Başkanı Şube Müdürü Cengiz Çelik yaptığı açıklamada öğrenci butiğinin sosyal bir proje olduğunu belirterek, "Geçen yıl 1810 ürün elimize geçmişti ve bu ürünlerin 800 adetini öğrencilerimizle buluşturduk. Bu yıl sayı 2 bin 50'ye yükseldi" diye konuştu.

Toplantıda, butiğe katkı sağlayanlara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut tarafından plaket verildi. Öğrenci Butiği'nde giysiler kimlik kartlarını göstermeleri koşuluyla, 1 ila 5 lira arasında değişen fiyatlarla tüm öğrencilere satılmakta.

ÖMÜ'DE ÖĞRENCİ BUTİĞİ AÇILDI
ÖMÜ'DE ÖĞRENCİ BUTİĞİ AÇILDI
ÖMÜ'DE ÖĞRENCİ BUTİĞİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 17:25:05
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 17:36:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?