4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

OMÜ'de 'öğrenci butiği' açıldı

OMÜ'DE 'ÖĞRENCİ BUTİĞİ' AÇILDI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) öğrencilerin giyim ihtiyaçlarını ekonomik yoldan sağlayabilecekleri "Öğrenci Butiği", Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan tarafından açıldı.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın öncülüğünde ve Öğrenci Konseyi'nin katılımlarıyla gerçekleşen projenin açılış törenine, öğrencilerimizin ilgisi büyüktü. Törende konuşma yapan Öğrenci Konseyi Başkanı Yusuf Uslu, başta Rektör Akan olmak üzere bu sürece katkıdan bulunan herkese teşekkürlerini sundu. Uslu, paylaşmanın güzelliğini yaşamanın ve yaşatmanın gururu içinde olduklarını söyledi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bünyamin Şahin; öğretim yılı içinde açık kalacak butiğin tüm öğrencilere faydalı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında, sembolik fiyatlarla giysi satılacak butikten alışveriş yapabilmek için öğrenci kimliğine sahip olunmasının yeteceğini belirtti. Butiğin açılmasının ilk adım olduğunu, yakın bir tarihte ev eşyaları satılacak bir merkez, öğrenci çamaşırhanesi gibi projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Prof. Dr. Hüseyin Akan; Öğrenci Butiği'nin açılmasında katkısı bulunan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nı ve Öğrenci Konseyi'ni kutladı. Alan ve içerik olarak gelecekte daha da büyüyecek olan butiğin, tüm öğrencilerimize faydalı olmasını diledi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından butiği gezme fırsatı bulan öğrenciler, bütçelerini sarsmayacak şekilde alışveriş yapmanın tadını çıkardılar. Tören, halk oyunları ekibinin horon gösterisiyle sona erdi.

OMÜ'DE 'ÖĞRENCİ BUTİĞİ' AÇILDI
OMÜ'DE 'ÖĞRENCİ BUTİĞİ' AÇILDI
OMÜ'DE 'ÖĞRENCİ BUTİĞİ' AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 16:01:00
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 16:08:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?