6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

OMÜ'de okuma salonu açıldı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Eğitim Fakültesi Atakum Kampüsü'nde okuma salonu ve 2 teknoloji sınıfı törenle açılarak, eğitim-öğretimin hizmetine sunuldu.


Eğitim Fakültesi Atakum Kampüsü'nde, öğrencilerin daha iyi şartlarla eğitim alabilmeleri için okuma salonu ile T-210 ve T-301 nolu sınıflar düzenlendi. Fakültede sınıfların açılışı için düzenlenen törene OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Kalkan ve öğrenciler katıldı. Açılıştan önce bir konuşma yapan Rektör Hüseyin Akan, teknolojinin çok hızlı geliştiğini vurgulayarak, bu yeniliğe ayak uydurulması gerektiğini kaydetti. Akan, OMÜ'nün web sayfasını daha güzel, daha kullanışlı ve cezbedici hale getireceklerini söyledi.


Öğrencilerin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Akan, idarecilerin elindeki kıt imkanlarla en iyisini gerçekleştirmeye çalıştığını, gidip başkalarıyla görüşüp hibeler aldığını ve kaynak oluşturmak için girişimlerde bulunduğunu dile getirdi. Rektör Hüseyin Akan, "Bunları bir idareci de yapmak zorunda. Bundan şikayet etmeye hakkı yok. Burası bir üniversite. İki temel işlevi var: Birincisi eğitim, ikincisi bilimsel araştırma. Birinci görevimiz eğitim, dolayısıyla birinci önceliğimizde öğrenci olması lazım" dedi.
Konuşmanın ardından, OMÜ Rektörü Hüseyin Akan, öğrencilerle birlikte okuma salonu ve yeni sınıfların açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra öğrencilerle birlikte açılışı yapılan yerler gezildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 14:08:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?