2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

OMÜ'de şok eden soygun!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nin tuvaletlerinin soyulması hastane yönetimini şok etti.


OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi yönetimi tarafından yeni yaptırılan tuvaletler soyuldu. Hastane tuvaletlerinin yetersiz olması sebebiyle tadilat programı başlatılarak tuvaletler yenilendi.

Bazı kişi ya da kişiler tarafından tuvaletin muslukları, lambaları ve bazı temizlik malzemeleri çalındı. Konuyla ilgili olarak açıklama yağan OMÜ Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sünbül, "Tuvaletlerin büyük çoğunluğu yeniledik. Eksikliği hissedilen ve daha önce hastanemizde bulunmayan engelli tuvaletleri yapıldı.

Üzücü olan, bu tuvaletlerdeki armatürlerin ve bazı malzemelerin kişi ya da kişiler tarafından sökülerek çalınmasıdır. Hastalarımız tarafından başhekimliğimize ve hastane müdürlüğümüze hastanemizin bazı bölümlerindeki tuvaletlerin mesai saati dışında niçin kapalı tutulduğu sorulmaktadır. Biz de bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlarımızla aynı düşünceleri paylaşmaktayız. Ancak bu hırsızlık olaylarının önüne geçemedik" dedi.


Her musluğun başına da bir güvenlik görevlisi koyamayacaklarını belirten Sünbül, "Mesai saatleri dışında bazı bölümlerdeki tuvaletleri kapalı tutarak hastalarımızı açık tuvaletlere yönlendirmek zorunda kalıyoruz. Bu durum düzelene kadar hastalarımızın bizi anlayışla karşılayacağını umuyor ve vatandaşlarımızdan da bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2009 Çarşamba 15:51:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?