2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Önce haşladı, ardından bıçakladı

Samsun'da genç bir kadın dernek başkanı olan sevgilisini önce kaynar suyla haşladı, ardından da 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.


Edinilen bilgiye göre olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Süleymanşah Sokak'ta sabah saat 09.15 sıralarında meydana geldi. Seda A. (24), Görele-Çanakçı İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı olan ve sevgilisi olduğu iddia edilen Ali Köçek'i (41) evinde önce üzerine kaynar su dökerek haşladı, ardından da 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaralandı. Kanlar içinde kalan Ali Köçek, ambulansla Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Ali Köçek'in sağlık durumunun ciddiyetini
koruduğu öğrenildi.

Zanlı Seda A. ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından olayın olduğu evde yakalanarak İlyasköy Polis Merkezi ekiplerine teslim edildi. Olay sırasında evde bulunduğu öğrenilen Ali Köçek'in eşi Şerife Köçek (25), hastanede eşinin öldüğünü zannederek gözyaşı döktü.
Öte yandan, daha önce silahlı saldırıya uğrayarak kafasından ağır yaralandığı belirlenen Ali Köçek'in otomobili yakılmış ve çalıştırdığı dernek binasında ise üniversite öğrencisi genç bir kız, tabancayla kendisini kafasından vurarak intihar etmişti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 14:01:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?