3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Önce kaçtı, sonra teslim oldu

ÖLÜMLÜ KAZAYA KARIŞAN SÜRÜCÜ TESLİM OLDU

Samsun'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye çarparak ölümüne sebep olan ve kazanın ardından kaçan sürücü poliste teslim oldu.

Kaza, Canik ilçesi Yeşilova Mahallesi Çiftlik Caddesi'nde dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü tespit edilemeyen 55 EC 858 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmekte olan Teyfik Çakmak'a (43) çarptıktan sonra yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı ve ters döndü. Kaza sonrası sürücü kaçarken, ağır yaralanan Teyfik Çakmak kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kaza yerinden kaçan ve sürücüsü tespit edilemeyen aracın sahibi Ali Rıza U. (46), bugün öğleden sonra Irmak Polis Merkezi'ne teslim oldu. Ali Rıza U., aracı kendisinin kullandığını, korktuğu için kaçtığını söyledi. Sorgusu tamamlanan sürücü, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Öte yandan, otomobilden kaza sonrası etrafa saçılan eşyaların arasında bulunan polis şapkası, cop ve biber gazının Ali Rıza U.'nun polis olan kardeşine ait olduğu ileri sürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2011 Çarşamba 17:48:01
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 19:35:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?