5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Önce soydular sonra yaktılar

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde bulunan bir oto galeriye giren hırsız veya hırsızlar, patlattıkları kasadan 25 bin dolar, 75 bin YTL nakit para, çok sayıda çek ve çek koçanlarını çaldıktan sonra işyerini ateşe vererek kaçtı. 

Edinilen bilgiye göre, Samsun-Ordu Karayolu üzerinde bulunan Selim Alan'a (37) ait Alan Otomotiv, dün akşam iftar saatinde hırsız veya hırsızlar tarafından soyuldu. İşyerinin kepenklerini kırarak içeri giren hırsız ya da hırsızlar, büro kısmındaki çelik kasayı patlatarak içinde bulunan 25 bin dolar, 75 bin YTL nakit para, müşteri çekleri ve çek koçanlarını aldıktan sonra büro kısmını yaktı. Büro kısmında klima ve diğer eşyaları yakan hırsız ya da hırsızlar, kayıplara karıştı. 

Olay sonrasında komşuların yangın haberini verdiği işyeri sahibi Selim Alan (37), "İftar için saat 15.30'da eve gittik. Evde iftarımızı henüz daha yeni açmıştık ki galerinin yandığı haberini aldık. Geldiğimde büro yanıyordu ve suyla söndürdüm. Yangını söndürdükten sonra içerideki paralarımızla birlikte çekler ve bazı önemli evraklarımın çalındığını gördük" dedi. 

Olayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 17:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?