4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Operasyon zanlılarına sağlık kontrolü

İHALE OPERASYONU ZANLILARI SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Samsun polisinin "ihaleye fesat karıştırma" ile ilgili 6 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyon kapsamında gözaltına alınan 1'i kadın 19 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kumu kurum ve kuruluşlarındaki bazı ihalelere fesat karıştırdıkları iddia edilenlere yönelik İstanbul, Ankara, Samsun, Amasya, Ordu, Trabzon'un Akçaabat ilçesi ile Samsun'un Çarşamba ilçesinde öncesi gün sabah saatlerinde çok sayıda işyeri ve evlere operasyon düzenmiş, 1'i kadın 19 kişi gözaltına alınmıştı. 7.5 ay süren teknik takip sonucu düzenlenen operasyonda

gözaltına alınan 19 kişinin Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanmaları devam ediyor. Zanlılar, bugün Adli Tabiplik'e sevk edilerek sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yeniden sorgulanmak üzere Samsun Emniyet müdürlüğü binasına götürüldü. Öte yandan, operasyonu yöneten Cumhuriyet Savcısı, bugün Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne giderek zanlıların ifadelerini burada almaya başladı. Gözaltında bulunan zanlıların yarın Samsun Adliyesi'ne sevk edilecekleri öğrenildi.

İHALE OPERASYONU ZANLILARI SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
İHALE OPERASYONU ZANLILARI SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 14:00:00
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 17:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?