2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Operatörlere eğitim

Samsun İl Özel İdaresi bünyesinde 76 çalışana yönelik operatör kursu düzenlendi.


Hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında İl Özel İdaresi Atakum Eğitim ve Kültür Merkezi'nde Amasya, Çorum, Ordu, Tokat ve Samsun'dan özel idare çalışanlarının katılımıyla mesleki eğitimin geliştirilmesi amacıyla kurs gerçekleştirildi. 1 gün sürecek kursun açılışında konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, eğitim çalışmalarının personelin daha iyi kaliteli hizmet vermesi için önemli olduğunu söyledi.


İş makineleriyle personellerin yol, kar, alt yapı, asfalt gibi birçok çalışmaları gerçekleştirdiğini, iş makineleri hakkında bilgi tazelemelerinin hem verim hem de çalışma güvenliği açısından önemli olduğunu vurgulayan Karanfil, hizmet içi eğitimlerin süreceğini belirtti. İl Özel İdaresi olarak makine parkının yenilendiğini, yeni iş makinelerinin alındığını dile getiren Karanfil, "Eski iş makinelerini elimizden çıkarttık. Modern daha kullanışlı iş makineleri aldık. Tabii teknik özellikleri de daha
yüksek. Bunun için yeni bilgilerin verilmesi ve tazelenmesi gerekmekte" dedi.
Karanfil, 76 çalışanın kursa katıldığını ve il özel idareler arasında kaynaşma için faydalı olduğunu, çeşitli illerdeki faaliyetlerin ise gözlemlendiğini kaydetti. Kursa bir program için Samsun'da olan Malatya İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Er, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Türksoy, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Sarıyıldız, Muzaffer Kayaoğlu, Yıl-İş Sendikası 2 Nolu Sendika Başkanı İbrahim Uzun katıldı. Eğitimi Borusan Eğitim Uzmanı Atıl Özbek verdi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 17:52:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?