6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Organik tarıma iş adamlarından destek

Samsun Gazi Belediyesi'nin 'Ekolojik Pazar' çalışmasına iş adamlarından destek geldi.

Gazi Park'ta düzenlenen etkinlikte iş adamlarıyla buluşan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, organik tarım ürünlerinin satışı için oluşturulacak alan hakkında bilgi verdi. Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği (SAMSİAD) eski Başkanı Celil Kurada'nın yanı sıra çok sayıda iş adamının katıldığı program gündemin ana maddesi, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak olan 'ekolojik pazar alanı' oldu.

Tamamen doğal ortamlarda, içerisinde herhangi bir kimyasal destek olmaksızın üretilen ürünlerin satışa sunulabileceği bir alanın eksikliğinin hissedildiğini söyleyen iş adamlarından, projenin devamlı hale gelmesi için destek isteyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "Gazi Belediyesi olarak, hizmet alanlarımızı genişletmek ve farklı, önemli çalışmaları beldemize kazandırmak için önemli adımlar attık. Bu adımlarımızdan bir tanesi olan 'Ekolojik Pazar Alanı' ile beldemizde tamamen doğal ürünlerin satışa sunulabileceği bir alanı kazandırmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

İmkanlar doğrultusunda projeye destek vereceklerini dile getiren iş adamları adına konuşan Servet Keskinsoy, "Gazi Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bu anlamda hayata geçireceği tüm sosyal içerikli projelerde olduğu gibi, 'Ekolojik Pazar Alanı' projesinde de destek vermeye hazırız" diye konuştu. Daha sonra, Gazi Park'ın giriş kısmında yer alan binanın da satış için kullanılacağını ifade eden Kaldırım, bu alanda iş adamlarına bilgi vererek fikir alışverişinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 19:38:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?