6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Orgeneral Koşaner denetimde

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

Samsun'a bölgedeki jandarma birliklerini denetlemek için gelen Orgeneral Işık Koşaner, Samsun Valiliği'ni ziyaret etti. Orgeneral Koşaner'i Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu valilik binası girişinde karşıladı. Makamda yapılan görüşme sonrasında basın mensupları kabul edildi.

Jandarma birliklerini denetlemek için geldiğini belirten Orgeneral Koşaner, "Birlikleri inceledik. Herhangi bir sıkıntı olmadığını gördük" dedi. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Işık Koşaner'in suç ve suçluyla mücadelede diğer alanlarda olduğu gibi büyük başarı gösterdiğini dile getiren Vali Güzeloğlu, Orgeneral Koşaner'in Samsun ili sınırları içinde güvenlik hizmetinde çok büyük katıkları olduğunu kaydetti.

Jandarma Genel Komutanı'nı Samsun'da görmekten mutlu olduklarını ifade eden Güzeloğlu, Samsun'da ve bölgede daha sık görme temennisinde bulundu.
Daha sonra Orgeneral Işık Koşaner, valilik şeref defterini imzaladı. Vali Güzeloğlu, Orgeneral Koşaner'e işlemeli "Samsun Valiliği" yazılı porselen tabak, Koşaner ise jandarma amblemli plaket hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 13:09:57
Güncelleme :10 Nisan 2008 Perşembe 13:32:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?