2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Orhan Gencebay'da 'Sevgi Şenliği'

Samsun Orhan Gencebay İlköğretim Okulu'nun yıl sonu etkinlikleri kapsamında '10. Sevgi Şenliği' düzenlendi.

Orhan Gencebay İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen şenliğe Atakum Kaymakamı Salim Demir, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, öğretmen, öğrenciler ve aileleri katıldı. 10. Sevgi Şenliği'nde öğrenciler, dans gösterisi, çeşitli tiyatro oyunları ve ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın şarkılarını söylediler.

Şenlikte aktiviteler beğeniyle izlendi. Palyaço eşliğinde yapılan etkinlikte, sihirbaz Erkin'in gösterisi ve sürpriz hediyeler, şenliğe renk kattı. Sahne alan yerel sanatçılar Sebahattin Hafızoğlu ve Sibel'in söylediği şarkılarla katılanlar gönüllerince eğlendi. Şenlikte ayrıca, puanlı atletizmde Türkiye üçüncüsü olan öğrencilere, Kaymakam Salim Demir tarafından ödülleri verildi.

Samsun'un yetiştirmiş olduğu ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın yaptırdığı okulda görev yapmaktan dolayı memnun olduğunu belirten Orhan Gencebay İlköğretim Okulu Müdürü Osman Özen, "Atakum ilçesine bu güzel okulu yaptırdığı için kendisini saygıyla selamlıyorum. Öğrencilerimizin yıl boyunca yapmış olduğu aktiviteleri paylaşmak istedik. Çalışmalarımızı ise şenlik havasına getirdik" dedi.

Şenlikten elde edilecek olan gelirin okulda öğretim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin ailelerine verileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 18:41:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?