6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Orhan Ölmez hayranları ile buluştu

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geleneksel Ramazan Günleri' etkinliği kapsamında konser veren müzik dünyasının başarılı besteci ve yorumcusu Orhan Ölmez, söylediği şarkılarıyla dinleyicilerine keyifli bir gece yaşattı.


Sahil Yolu Hayvanat Bahçesi yanında 5 bin metrekare alan üzerine kurulan ramazan çadırında düzenlenen konserde sahneye çıkan Orhan Ölmez, söylediği şarkılarıyla beğeni topladı. Konserde eski ve yeni eserlerine yer veren Ölmez, söylediği şarkılarla çadırı dolduran hayranlarını coşturdu. İlkadım Belediyesi Ramazan Günleri etkinliklerinden dolayı Samsun'a ikinci kez geldiğini söyleyen Ölmez, her geçen sene daha da büyüyen Ramazan Günleri organizasyonunda Samsunlu hayranlarına konser vermekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Konserin ilerleyen saatlerinde Samsunspor atkısını boynuna takan Orhan Ölmez, "Zirve yapmak ve üst sıralarda yer almak için önce dibe vurmak gerekir. Samsunspor'da son zamanlarda zor günler geçirmektedir. Bu zor günlerde şehrinizin takımına sahip çıkın" dedi.


Türkiye'nin en büyük ramazan organizasyonunda, ramazan ayı boyunca her gün 5 bin kişiye iftar yemeklerinin verildiğini, etkinliklere Samsun halkının çok büyük ilgi gösterdiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ramazan Günleri'nin şehrin tanıtımı, toplumsal dokunun güçlenmesi, birlik ve beraberlik duygularının daha da artması adına çok büyük izler bıraktığının altını çizdi.

Konuşmasında "Biz Bir Aileyiz" vurgusu yaparak birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Tok, "Türkiye çapında dahi adından söz ettiren bu etkinliğimize sahip çıkan ve bizleri destekleyen tüm firmalarımıza, iş adamlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Konserin sonunda Geleneksel Ramazan Günleri anısına Sanatçı Orhan Ölmez'e çiçek ve plaket takdim edildi

İha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 14:13:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
edA IP: 88.232.197.xxx Tarih : 16.09.2008 00:29:25

bn orhan ölmez hayranıyım onu çok seviyorum ve en çok ta şu şarkısı bni bitiriyor"damla damla"inşallah bidahaki sene gine gelirr!