4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Orman yangının da ölen işçinin Samsun'da ki baba evinde yürekler yandı

Gündoğmuş İlçesi Orman İşletme Müdürlüğü Bölge Şefi olarak görev yaparken yargında hayatını kaybeden Abdullah Aydın'ın ölüm haberi ailesini yasa boğdu. Samsun'un merkeze bağlı Sarıbıyık Köyü'nde ikamet eden Abdullah Aydın'ın ailesi, ölüm haberini televizyonlarda öğrenince ne yapacaklarını şaşırdı. Tansiyon hastası anne Elmas Aydın (73), iğne yapılarak uyutulurken, kız kardeşi Gülsen Aydın (30) ise acı haberle yıkıldıklarını söyledi.
Memurluk sınavını kazanarak oğlunun Antalya'ya tayin olduğunu ve 4 yıldır burada görev yaptığını belirten gözü yaşlı baba Mahir Aydın (70), "Orman yangını çıkmış ve helikopter oğlumu ve yanındakileri dumanın ve yangının içine atıp geri dönmüş. O çocuklar bir ağacı kurtarmak için canlarını feda ettiler. Zihinlerimizi karıştıran bir şeyler oldu. Umarım inşallah öyle değildir. Helikopterin ateşin içine onları attığı söyleniyor. Böyle bir şey varsa cenabı Allah onlara hesabını sorsun. Bizim evlatlarımız bu yola kurban oldu. Evlatlarımız artık geri gelmez. Umarım suikast gibi bir şey yoktur" dedi.
Gözü yaşlı Aygın ailesi, 4 ay önce bir haftalığına abisinin düğününe gelen oğullarının bu kez cenazesinin yolunu bekliyor.
iha-samsun
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2004 Cuma 16:05:56
Güncelleme :27 Ağustos 2004 Cuma 21:11:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?