4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Ormanda tecavüz davası başladı

ORMANDA TECAVÜZ DAVASI BAŞLADI

Samsun'da gideceği yere götürme bahanesiyle araçlarına aldıkları kadını ormanlık alana kaçırıp tecavüz ettikleri iddia edilen 3 kişinin yargılanmasına başlandı.

Karasamsun Mahallesi ile Toramantepe mevkiinde 12 Temmuz 2009 tarihinde, eşiyle arasındaki sorundan dolayı baba evine giden K.Ö. (34) ve yeğeni S.U.'yu (17) minibüs bekledikleri duraktan eve bırakacaklarını söyleyip araçlarına alan ve K.Ö.'ye götürdükleri ormanlık alanda tecavüz ettikleri iddia edilen Tolga T. (22), Yalçın K. (32), Hasan K. (32) ve Y.K. (18) gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili tutuklanan Tolga T., Yalçın K. ve Hakan K.'nin Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına bugün

başlandı.Y.K.'nin olay tarihinde 17 yaşında olması nedeniyle Çocuk Mahkemesi'nde yargılanmaması için davanın ayrı açıldığı öğrenildi. Zanlılardan Hakan K., "Mağdureyi tehdit etmedik. Kendi rızasıyla arabaya bindi. Rızasıyla ilişkiye girdik. Yalçın kendisine 50 TL para verdi. Hepimiz ayrı ayrı kendisiyle ilişkiye girdik. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi. Yalçın K., her şeyin mağdurenin rızasıyla olduğunu, zorla bir şeyin yaşanmadığını iddia etti. Tolga T. ise, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Her şey

kadının rızasıyla oldu" diye konuştu.

4 kişinin kendisine tecavüz ettiğini ve şikayetçi olduğunu söyleyen K.Ö., "Olay zorla olmuştur. Olay sonrası bileziğimi de aldılar. Sanıklardan şikayetçiyim. Beni darp edip sırayla tecavüz ettiler. Bu olay sonrası sanıklardan birinden hamile kaldım" şeklinde konuştu.

Tolga T.'nin avukatı Suat Uzun ise mağdurenin bu olay sonrası ruhsal dengesinin bozulduğuna dair raporu kabul etmediklerini ve yeniden rapor alınmasını talep ederek, "Müvekkilime ait hiçbir raporda meni izine rastlanmamıştır. Adli Tıp raporundan bellidir. Ceninle de irtibatı yoktur. Ayrıca, sanık Hasan ile mağdurenin eşinin kan örnekleri alınsın ve bebeğin kime ait olduğu araştırılsın" dedi.

Duruşma, bebeğin biyolojik babasının tespiti ve genç kadının ruhsal dengesinin araştırılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınması için ertelendi.

ORMANDA TECAVÜZ DAVASI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 20:22:00
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 20:42:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?