2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Ormanda tecavüz

Samsun'da gideceği yere götürme bahanesiyle araçlarına aldıkları kadını ormanlık alana kaçırıp tecavüz ettikleri iddia edilen 3 kişi yakalanırken, 1 zanlı aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, olay, bir hafta önce Atakum ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Samsun'dan bir yakının Gürgendağı köyündeki düğün törenine giden K.Ö. (33) dönüşte yanına yeğeni S.U.'yu (16) da alarak saat 06.00'da evine dönmek için dolmuş beklemeye başladı. Minibüsle durağa yaklaşan 4 kişi, K.Ö'yü evine bırakabileceklerini belirterek yeğeniyle birlikte araca aldı. Araçta bulunan 4 kişi, K.Ö.'nün yeğeni S.U. adlı genci darp edip araçtan aşağı attıktan sonra kaçırdıkları kadını orman alana götürdüler.

Ormanlık alanda 4 kişi sırayla K.Ö.'ye tecavüz etti. Şahısların elinden kurtulan K.Ö.'nün beyaz renkli bir minibüste bulunan 4 kişinin kendisini kaçırarak tecavüz ettiğini ileri sürmesinin ardından emniyet güçleri harekete geçti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, beyaz renkli minibüsler üzerine araştırma yaptı.

Önce aracı tespit eden polis, daha sonra da tecavüz olayına karıştıkları iddia edilen Tolga T. (21), Yalçın K.(31) ve Y.K. (17) adlı genci yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili bir kişinin firarda olduğu öğrenildi. K.Ö., kendisine tecavüz eden şahısları teşhis etti. Polisteki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilirken, diğer zanlının yakalanmasına çalışılıyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2009 Pazar 14:30:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?