6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Orucunu merdivende açtı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ramazanın 20. gününde eşiyle birlikte ilk defa iftar yapma fırsatı buldu. Başkan Tok, iftar çadırında yer kalmayınca eşi Hatice Tok ile birlikte iftarını bir evin kapı girişinde merdivende açmak zorunda kaldı.
İlkadım Belediyesi Çat-Mahalle iftar çadırı, Çatalarmut Mahallesi 196. Sokak Gümüşkent Sitesi önüne konuk oldu. Büyük ilgi gören iftar öncesi masaları gezerek vatandaşlarla selamlaşan ve hatırını soran Başkan Erdoğan Tok, Çat-Mahalle iftar çadırlarında halkla bir ara olmanın kendisine çok büyük bir huzur verdiğini kaydetti.
İftar çadırına akın eden vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tok, akşam ezanı sonrası masada yer bulamayınca elline yemeğini alarak bir binanın kapı girişinde merdivene oturdu. Eşi Hatice Tok da Başkan Erdoğan Tok'u yalnız bırakmayarak aynı yerde orucunu açtı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında iftarlarını açan Hatice-Erdoğan Tok çifti, bu ramazanda ilk defa bir arada iftar yapma imkanı bulduklarını söyledi.
Kendisini halktan ayrı görmediğini ve kendisinin beton üstünde yemek yemesinin hayret edilecek bir tarafının olmadığını belirten Başkan Erdoğan Tok, Çat-Mahalle iftar sofralarında iftar yapmanın kendisine çok büyük bir haz verdiğini ifade ederek, “Halkın içinden ve halkı iyi tanıyan birisi olarak onların düşüncelerini çok iyi biliyorum. Benim vatandaşımı belediye başkanını her zaman yanında görmek istiyor. Biz de her fırsatta halkımla bir araya geliyorum. Bu da beni oldukça mutlu ediyor” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 11:14:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?