2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Osman Genç ziyaretlerde bulundu

Canik Belediye Başkanlığı görevini 2. kez kazanan Osman Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ve AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz'ü ziyaret etti.


Mazbatasını almasıyla birlikte ilk olarak Başkan Yılmaz'ı ziyaret eden Genç'e AK Parti İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Osman Genç ve meclis üyelerini tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Biz, Samsun halkının hizmetine talibiz dedik ve Samsun halkı da, 'biz sizlerin yaptığı hizmetlerden memnunuz. Bize hizmetinizi artırarak devam edin. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Samsun'u Karadeniz Bölgesi'nde belli yerlere getireceğiz. Seçim meydanlarında verdiğimiz sözlerin büyük bir kısmı Canik ilçemizi kapsamakta. Canik bu zamana kadar Samsun'un arka bahçesi gibi kalmış ve hizmetlerden gereği gibi faydalanamamış. Son 5 yıl içerisinde Canik Belediye Başkanımız Osman Genç'in büyük gayretleri ile Canik'te değişim ve gelişim yaşandı. Sorumluluğumuzu bilerek hareket edip, ben Samsun'a ve Osman Genç kardeşimde Canik'e gereken hizmetleri vereceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
Daha sonra Genç, AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz'ü ziyaret etti. Akyüz, Canik halkının hizmeti seçtiğini ve önümüzdeki dönem de Canik'te daha güzel hizmetlere imza atılacağını kaydetti.


CANİKLİ HANIMLARDAN GENÇ'E ZİYARET...
Canik'te değişim ve gelişime devam diyen Canikli hanımlar, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Canik'te 5 yıllık hizmet döneminde hanımları unutmadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Osman Genç, özellikle ev hanımlarının ev ekonomilerine katkı sağlaması adına el beceri kursları ve kültürel etkinlikler yapıldığına dikkat çekti.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 20:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 81.213.195.xxx Tarih : 2.04.2009 21:17:27

evet sayın okur arkadaşlar..ben şimdik bu haberden bir şeyler çıkartıyorum..AKP olarak AKP li başkanların oldugu yerler için her iki şahısda demec vermiş..CANİKİ şöyle yapacagız böyle hizmetlerini artıracagız denilmekte..iyide diğer kaybedilen bölgelere hizmet sonlandırılmış oldugunumu anlamamız lazım bu demeclerde..??...diğer demecte :'biz sizlerin yaptığı hizmetlerden memnunuz. Bize hizmetinizi artırarak devam edin. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Samsun'u Karadeniz Bölgesi'nde belli yerlere getireceğiz olarak omuş..eee o zaman neden gocunuyor AKP li kaybeden diğer başkanlar?? demekki onların hizmet anlayışından vatandaş memnun değilki değişim gereksinimi duyulmuş...AKP li sayın başkan YILMAZ beyden ADALETLİ davranmasını arzuluyorum..ayrım yapmadan..(iç işleri bakanın bahsettiği) her bölgeye eşit hizmet ve gelişim için şahsınıza güven duyuldugunu size hatırlatmak isterim..Özellikle ALTINKUM bölgesi magdur..büyükşehirin yapması gereken hizmetleri bizler hernekadar ADEM BEKTAŞI değiştirdiysek bile size güvenimizin olduğunu göstermiş bulunuyoruz ve yapacagınız hizmetleri bekliyoruz..5 sene nedirki..geliiip gecerrr...burda çuvallıyanlar: ATAKUM belediye başkanı adem bektaş..il yönetimi..vee vee VEKİLLEEERR..Samsuna hor bakan vekillerrr...onlarada sandıkta ders verme arzusunda vatandaş..haberiniz olsun..demedi demeyiin haa...saygılarrr