2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Otistik çocuklar karne aldı

Samsun Atakum Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'nde (OÇEM) 2008-2009 eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile 31 öğrenci karne aldı.


2008-2009 eğitim öğretim yılını başarı ile tamamlayan Atakum Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi öğrencileri karne sevinci yaşadı. 31 öğrenciye öğretmenleri tarafından karneleri verildi. OÇEM Müdürü İrfan Yetik, öğrenciler ile birlikte bir eğitim-öğretim yılının sonuna geldiklerini, gerek okul içi çalışmalar gerekse sosyal faaliyetler açısından verimli bir yıl geçirdiklerini söyledi. Sene başı ve sene sonu arasında öğrencilerin olumsuz davranışlarının azaltılması yönünde gözle görülür ilerlemeler olduğunu ifade eden Yetik, eğitim-öğretimin sona ermesi ile öğrencilerin yıl içindeki kazanımlarının devam etmesi için ailelere yaz çalışma programı hazırladıklarını kaydetti. Yetik, "Yaz programında velilerin hafta hafta uygulayacakları etkinlikler yer alacak. Yaz çalışma programını eğitim merkezinde görev yapan özel eğitim öğretmenleri, branş öğretmenleri ve rehber öğretmenlerinin birlikte hazırladı" dedi.


Yetik, 2009-2010 eğitim-öğretim yılında yapılmakta olan Fahriye Kızılot Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'nde eğitime başlamayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 16:20:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?