2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Otizm farkındalık etkinlikleri

Dünya Otizm Farkındalık Günleri kapsamında Samsun Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri, kamu temsilcileri ziyaretlerine başladı.


2 Nisan-2 Mayıs Dünya Otizm Farkındalık Günleri kapsamında Samsun Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Okul Müdürü İrfan Yetik, Okul-Aile Birliği Başkanı Leyla Öztürk, öğretmen ve öğrenciler Atakum Kaymakamı Salim Demir'i makamında ziyaret etti. Okul Müdürü İrfan Yetik, Dünya Otizm Farkındalık ayı etkinlikleri hakkında Kaymakam Salim Demir'e bilgi verdi. Yetik, etkinlikler kapsamında yerel gazete ve televizyonları ziyaret ederek otizm ve otistik çocuklarla ilgili bilgi verdiklerini, otizmi tanıtan 10 bin broşürü ve bin adet afiş dağıtımı gerçekleştirdiklerini vurguladı. Yetik, otistik çocuklara yardımlarından ve destekleyici çalışmalarından dolayı Kaymakam Demir'e teşekkür etti.

Atakum Kaymakamı Salim Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, otistik çocukların eğitim merkezinin yeni okulunun tamamlanması ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması noktasında her zaman yardımcı olacağını belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 19:16:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?