5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Oto park ihalesi 30 Aralık'a uzatıldı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 9 katlı 550 araçlık Karadeniz'in en büyük ve modern otoparkının ihalesinin 30 Aralık Salı gününe kadar uzatıldığını söyledi.

'Girişimci belediyecilik' anlayışıyla sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda birçok yatırımı İlkadım'a kazandıran Başkan Erdoğan Tok, dev otopark projesinin Samsun'a kazandırılması için yatırımcılarla ve iş adamlarıyla yüz yüze görüşüyor.

Tüm dünyayı sarsan küresel ekonomik krizinin bıraktığı endişeden dolayı, ihale başvurularında gereken şartların oluşmaması itibariyle ihale tarihinin uzatıldığını kaydeden Tok, yatırımcılara ve iş adamlarına çağrıda bulunarak, bu büyük projeye destek vermelerini istedi.

Girişimci belediyecilik anlayışıyla birçok yatırımı ve hizmeti İlkadım'a kazandırdıklarını dile getiren Tok, "Samsun'un en önemli problemi ve ihtiyaçları arasında otopark öncelikli sırada yer alıyor. Biz de şehrimizin tüm ihtiyaçlarını gözeterek çalışmalara şekil veriyoruz" dedi.

İhtiyaçlar ölçüsünde hizmet üretme anlayışı içinde, otopark meselesini çözmek amacıyla İstiklal Caddesi üzerinde Tülay Başaran Lisesi karşısında bulunan alana 9 katlı 550 araçlık otopark yapacaklarını ifade eden Başkan Tok, "Amacımız otopark projelerimizin sayısını daha da artırarak şehir merkezindeki otopark sorununu çözmektir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 13:52:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?