6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Otobüs devrildi : 30 yaralı

SAMSUN'un kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda kontroldan devrilen yolcu otobüsündeki 1'i ağır 30 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 20.30 sıralarında Samsun’un Tekkeköy İlçesi Kerimbey Mevkii'nde meydana geldi. Ordu’dan İstanbul’a giden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 SHG 13 plakalı yolcu otobüsü, Kerimbey Mevkii'nde buzlanma nedeniyle kayarak orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptıktan sonra yan yatıp devrildi. Kazada 1'i ağır 30 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazada sürücü ile birlikte yaralıların kimlik tespiti çalışmaları devam ediyor.

Kerimbey Mevkii'nde meydana gelen bir başka kazada ise İstanbul istikametine gitdenn Kamberoğlu turizme ait 61 S 8429 plakalı yolcu otobüsü buzlanma nedeniyle yan yattı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Karadeniz Sahil yolunun Ordu ile Fatsa İlçesi bölümünden Samsun istikametine doğra olan kısmında aşırı buzlanma nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Uzun araç konvoylarının oluştuğu bölgede ekipler tuzlama çalışmalrını sürdürerken, trafik polislerinin kontrolünde trafik akışı tek yönlü olarak sağlanmaya çalışılıyor.

...
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 01:05:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?