3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Otobüs durağında facia!

OTOBÜS DURAĞINDA FACİA: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Samsun'un Atakum ilçesinde duraktaki bankta oturup otobüs bekleyenlere yoldan çıkan kapalı kasa kamyonetin çapması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Altınkum Yalı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Soykan Y. (20) idaresindeki 07 EDJ 55 plakalı kapalı kasa kamyonet Bafra'dan Samsun istikametine seyrederken önüne köpek çıkınca direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıktı. Yolun kenarındaki otobüs durağında bankta oturup otobüs bekleyen Emin Genç (73) ve Kadir Şahin'e (31) çarpan kamyonet takla attı. Kazada ağır yaralanan Emin Genç olay yerinde, Kadir Şahin ise kaldırıldığı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Soykan Y. ile yanında bulunan Mehmet Metin (22) ise kazayı yaralı olarak atlattı. Yaralılar, ambulansla OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Kazada ölen Emin Genç'in Samsun il merkezinde oturduğu, yanındaki usta olan Kadir Şahin ile birlikte yazlık evine geldiği ve tamir işinin bitimi ile birlikte eve dönmek için otobüs durağındaki bankta oturarak otobüs beklediği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

OTOBÜS DURAĞINDA FACİA: 2 ÖLÜ, 2 YARALI
OTOBÜS DURAĞINDA FACİA: 2 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2011 Cuma 22:50:05
Güncelleme :19 Şubat 2011 Cumartesi 09:12:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mm IP: 88.230.13.xxx Tarih : 19.02.2011 14:54:27

Vefaat edenlere ALLAHTAN rahmet diliyorum..yaralılara gecmiş olsun..bu bölgenin kanayan yaralarının 1 tanesi işte bu..Bu bölge herkez tarafından kadarine terk edilmiş durumda..samsun vekilleri kendilerinin işine gelen yerlere kaldırımları yaptırdılar..Bafra yolunun her iki tarafını muhafazaya aldırdılar..bu bölge ALTINKUM yanii kaldı kaderiyle başbaşa..bu kaza gibi yoldan cıkıpta kenardaki masum yürüyen..oturanların hayatlarını kaybettigi belkide 20.kazadır.. Heriki başkanda sadece kendilerine yakın olan ve secmen potansiyeli olan yerlere 2 veya 3 misli dikkat vermekteler..bazı yerleri sadece desen değişsin diye 2. bir işcilik yapmaktalar..Altınkum evet buranın yerlisi zaten sessiz..yazlıkcılarıda bencil olarak kendi gemilerini yüzdürmekteler..Gece ayyaş ve serhoş hovarda yuvası..gündüz ölü bi bölge yaptılar..Allah ve secmen bunu hesabını ahirette ve sandıkta sorsun İNŞAALLAH..vekkillere ve başkanlara duyurulur..duymak istemeseler de..saygılar okur arkadaşlara...