2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Otobüs şoförü tacizden tutuklandı

Samsun'da bir halk otobüsü şoförü, aracına binen 10 yaşındaki kız çocuğuna elle tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.


İddiaya göre, Atakum ilçesi Taflan mevkiinde dün akşam meydana gelen olayda, kimsesiz A.T. (10) adlı kız çocuğu, yanında kaldığı koruyucu aile emekli öğretmen F.E. ile birlikte iftar vakti Samsun'a gelmek için halk otobüsüne bindi. Taflan durağında otobüs bekleyen A.T. ile F.E.'nin yanında duran halk otobüsü şoförü Recep Ö. (41), araçtan indi. Aracın lastiklerini kontrol ediyormuş gibi yapan Recep Ö., bu sırada F.E.'nin peşinden otobüse binmek isteyen A.T.'nin göğüslerini ve kalçasını okşayıp taciz etti.


Olup bitenlere sessiz kalan küçük kız, yanında kaldığı F.E.'nin ardından otobüse bindi. Aracını hareket ettiren Recep Ö., kendisinin seferinin bittiğini belirterek, Türk-İş durağında A.T. ve F.E.'yi şehir merkezine gelen bir başka otobüse bindirmek istedi. Araçtan inen Recep Ö., yine F.E.'nin ardından diğer otobüse binmek isteyen A.T.'nin peşinden giderek, otobüse binerken yine küçük kızı taciz etti. Otobüs şoförünün ikinci tacizi karşısında feryat edip yardım isteyen A.T., olayı F.E.'ye anlattı. F.E. ve
A.T., Atakum Polis Merkezi'ne şikayette bulundu. Recep Ö., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Recep Ö., seferinin bitmesine rağmen yardım etmek için A.T. ve F.E.'yi aracına aldığını ileri sürdü. Polisteki sorgulanması tamamlanan evli ve 2 çocuk babası zanlı, bugün sevk edildiği Samsun Adliyesi'nde çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından "küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 16:51:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?