2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Otobüsten inerken yakalandı!

İstanbul'dan Samsun'a esrar getiren bir genç, otogarda otobüsten inerken jandarma tarafından yakalandı.

 
Edinilen bilgiye göre, İstanbul-Samsun seferi yapan bir yolcu otobüsünde bulunan Sinan Ç.'nin (25) üzerinde esrar olduğu ihbarı jandarmayı alarma geçirdi.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu genci sabah saat 06.00'da Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Otogarı'nda otobüsten inerken yakalayarak gözaltı aldı. Sinan Ç.'nin üzerinde yapılan aramada 90 gram toz esrar ve 10 gram da kubar esrar ele geçirdi. Soruşturma sürdürülüyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 14:25:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 88.254.188.xxx Tarih : 15.04.2009 15:22:12

nedir bu yaa..samsunda yusuf ziya yılmaz otogarı..allah allaah..sanki bu otogar yusuf ziye yılmazın otogarı..ne kadar görmemişliktir bu..haddi parka bahceye ..caddeye isim verdiniz..bırakında şu samsun otogarı samsun otogarı olsun..diğer illerde kim takar yusuf ziya yılmaz otogar ismini.. yanii ancak bu kadar olur...düşünün örnegin ispartadasın..samsuna bi bilet diyorsun konu anlaşılıyor..pekii aynı yerde bana yusuf ziya yılmaz otogarında inemek üzere bi bilet derseniz ne olur?? biletci şaşkın şaaaşşkıııın bakar ve yanındakine sorar .! bu yusuf ziya otagarı yenimi il olan bir bölge diye..çok komik bi durum değilmi sizcede..Birileri birilerine yag çekiyor..Samsunun malını sanki birinin malıymış gibi lanse ettiriyor..bencil ve görmemişliktir bu bence(sesli düşüncelerimi yazdım.:)