6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Otogar ilçenin prestiji olacak

Samsun'un Kavak ilçe Belediye Başkanı Bahri Kesici, yılbaşında bitirmeyi hedefledikleri otogarın ilçenin 'prestiji' olacağını söyledi.


Kesici, İstasyon Mahallesi'nde yapımı devam eden otogar inşaatında bir dizi incelemelerde bulundu. 1800 metre kapalı alana sahip olan otogarın, 6 adet yazıhanesi, 4 adet müdüriyet, 6 adet dükkan, kafeteryası, lüks lokantası, kargo deposuna sahip olduğu açıklandı.


İlçe olarak 25 yıldır hayallerini süsleyen bir otogara kavuşacaklarının belirten Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici,"Modern, çağdaş, kullanışlı bir otogara sahip olacağımız için mutluyum. Otogar projesiyle yaklaşık 1,5 yıl uğraştık. Bu alan toplam 8 bin 500 metre karedir. Otogarın yanı sıra bu alanda Yaşar Doğu Anıt Park ve benzinlik yeri var. 1,5 dönüm olan benzinlik yerini yaklaşık 600 bin YTL gibi iyi bir fiyata sattık" dedi.


Yılbaşında bitirmeyi hedefledikleri otogarın ilçenin 'prestiji' olacağını söyleyen Başkan Kesici, otogarın hoş bir görünüme sahip olduğunu ve ilçede hasretini gidereceğini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2008 Pazar 17:53:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?