6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Otomobilde şüpheli ölüm

Samsun'da otomobilin içinde hareketsiz yatarken fark edilen bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, aracının içinde hareketsiz yatarken fark edilen Mehmet Ormancı (65), kaldırıldığı Samsun Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaşlı adamın kesin ölüm nedeninin otopsi sonucu belli olacağı belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

PARK HALİNDEKİ OTOMOBİL ÇALINDI 
Edinilen bilgiye göre, Uludağ Mahallesi'nde Engin U.'ya ait park halindeki 55 DE 727 plakalı 1990 model Şahin marka otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Otomobil Yeni Çevre Yolu üzerinde terk edilmiş olarak bulunurken, soruşturma sürdürülüyor.

OKULA GİDEN GENÇ KIZ KAYIPLARA KARIŞTI 
Edinilen bilgiye göre, Yaşar Doğu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 2 gün önce okula gitmek için evden ayrılan Tuğba A.'dan (16) bir daha haber alınamadı. Ailesi kızlarının hayatından endişe ettiklerini belirterek, bulunması için polisten yardım istedi. Soruşturma sürdürülüyor.

SAMSUN'DA KAYBOLDU ADANA'DA BULUNDU 
Samsun'da kaybolan bir genç kız, yapılan araştırmalar sonucunda Adana'da bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Liman Mahallesi'ndeki evlerinden 'okula gidiyorum' diye ayrılan 18 yaşındaki G.K.'den bir daha haber alınamadı. Ailesi kayıplara karışan kızlarının bulunması için polisten yardım isteyerek, internetten tanıştıkları Adana'da okuyan bir gencin yanına gitmiş olabileceklerini söylediler. Polis, yaptığı araştırma sonucu genç kızı Adana'da buldu. Soruşturma sürdürülüyor.

OKUL ÖNÜNE PARK ETTİĞİ MOTOSİKLETİ ÇALINDI
Samsun'da bir kişinin, okulun bahçesine park ettiği motosikleti çalındı.
Edinilen bilgiye göre, Kökçüoğlu Mahallesi'nde meydana gelen olayda Ahmet E., Emrullah Efendi İlköğretim Okulu'nun bahçesine park ettiği motosikletinin bir süre sonra çalındığını fark edince polise şikayette bulundu. Soruşturma sürdürülüyor.

KUMAR OYNATAN DERNEK İŞLETMECİSİ GÖZALTINA ALINDI 
Samsun'da kumar oynattığı iddia edilen bir dernek işletmecisi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Selahiye Mahallesi'ndeki bir dernekte kumar oynandığı ihbarı üzerine söz konusu derneğe baskın düzenleyen polis, 4 kişiyi suçüstü yakaladı. Yakalanan şahıslara Kabahatler Kanunu'na göre para cezası yazılırken, dernek işletmecisi M.K., kumar oynattığı iddiasıyla ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

İha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 16:05:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?