6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Otopark ihalesi 2 Aralık’ta

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2. otopark ihalesinin 2 Aralık’ta yapılacağını açıkladı.


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2.Hat Dolmuş şoförleri ile dernek binasında kahvaltıda bir araya geldi. Dernek Başkanı Muazaffer Has ve çok sayıda şoförün katıldığı kahvaltıda konuşan Başkan Erdoğan Tok, Samsun’a kazandırılacak olan 9 katlı ve 550 araçlık otoparkın ihale tarihinin 2 Aralık olarak kesinleştiğini söyledi.

Kentin tüm ihtiyaçlarını gözeterek çalışmalara şekil verdiklerini söyleyen Başkan Tok, Samsun’un en önemli sorunları ve ihtiyaçları arasında yer alan otopark konusunun sorun olmaktan çıkacağını kaydetti. Şehrin önemli ihtiyaçlarının başında gelen park sorunuyla birlikte, yol işgallerinin önüne geçmek, düzenli ve güvenilir bir ulaşım imkanı oluşturmak, vatandaşların araç parkı sorununu çözmek amacıyla otopark projesini hayata geçiren ilk belediye olma özelliği taşıdıklarını belirten Tok, “Sadece İlkadım değil, Samsun’un sorunu hale gelen otopark sorununu çözmek amacıyla İstiklal Caddesi üzerinde bulunan alana 9 katlı, 550 araçlık otopark projemizin ihalesini 2 Aralık’ta yapıyoruz. Karadeniz’in en modern ve en büyük otoparkını şehrimize kazandırmanın büyük onurunu ve gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Dernek Başkanı Muzaffar Has ise şehrin acil çözüm bekleyen sorununa çare buldukları için Başkan Erdoğan Tok’a teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 14:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?