4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Özel İdare'den eğitime destek

ÖZEL İDARE'DEN EĞİTİME DESTEK

Samsun'un Atakum ilçesinde kaba inşaatı Büyükşehir Belediyesi ve hayırseverler tarafından, ince işleri de İl Özel İdaresi tarafından yapılan Köksal Ersayın İlköğretim Okulu tamamlandı.

2 bin 850 metrekare kapalı alana sahip olan okul, 4 katlı olup (zemin + 3 kat), 24 derslikten oluşmakta. Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde yaptırılan okulun geçici kabulü gerçekleşti ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslimi yapıldı.

VEZİRKÖPRÜ YAĞCI İLKÖĞRETİM OKULU

Kaba inşaatı hayırsever tarafından yapılan Vezirköprü Yağcı İlköğretim Okulu'nun da ince işleri İl Özel İdaresi tarafından yapıldı ve okul eğitim-öğretime hazır hale getirildi. 930 metrekare kapalı alan üzerine yapılan okul, 8 derslikli ve 2 kattan oluşuyor.

GÜLİZAR KAHVE ANAOKULU

Yine Bafra'da bir hayırseverin bağışladığı 2 katlı bina restore edilerek eğitime kazandırıldı. Gülizar Kahve Anaokulu olarak eğitim verecek olan anaokulunun Bafra Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslimi yapıldı.

Atatürk ve Canik Vilayetler Birliği Anaokulu ile Bafra 29 Ekim, Kubilay, Çarşamba Dumlupınar, Salıpazarı Yavaşbey İlköğretim okullarının da çalışmalarının başladığı ve en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.

ÖZEL İDARE'DEN EĞİTİME DESTEK
ÖZEL İDARE'DEN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 14:52:04
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 15:46:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?