6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Öztürk'ten şehit ailesine ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, 2005 yılında İstanbul'da görevi başında şehit olan polis memuru Mehmet Sandıkçı'nın ailesini ziyaret ederek, Ramazan Bayramı'nı kutladı.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mehmet Sandıkçı'nın babası Fikret Sandıkçı'nın oturduğu Bahçelievler Mahallesi'ndeki evine giden Fatih Öztürk, acılı ailenin bayramını tebrik etti.

Öztürk, "Bayramları en çok hak eden ve bunları doyasıya yaşaması gereken sizlersiniz. Sizlerin hayatlarının baharında toprağa verdiğiniz evlatlarınız olmazsa bizler bu topraklar üzerinde huzur içinde rahat bayramlar kutlayamayız. Dünya üzerinde hiçbir millet bizim kadar vatanı için canını seve seve toprağa veren evlatlar bulamaz. Bu ülkenin her karış toprağında şehit kanları vardık. Bu bayram vesilesiyle bir kez daha içte ve dışta bu ülkenin huzurunu bozmaya kastedenlere seslenmek istiyorum. Bu hainler er ya da geç kendi kanlarının içinde boğulacaklardır. Bu ülke şehit kanlarıyla sulanmıştır ve kimseye verecek tek bir çakıl taşı bile yoktur. Sizler bizlere şehitlerimizin bıraktığı kutsal emanetlersiniz. Bir evladınızı toprağa verdiniz ama unutmayın ki bu ülkede yüreği vatan aşkıyla yanan her genç sizin evladınızdır. Bizler de öyle" dedi.

Şehit polis memuru Mehmet Sandıkçı'nın babası Fikret Sandıkçı, ziyaretin kendisini duygulandırdığını söyleyerek, "Benim oğlum bu ülkede hainlere karşı verdiği mücadele sonrası şehit oldu. Şehit olduğu günden bu yana 3 yıl geçti, ama bu ülke her anımızda yanımızda oldu, bizleri hep onurlandırdı. Cumhurbaşkanımız daha birkaç gün önce bizlere Devlet Üstün Hizmet Madalyası verdi. Bunlar tabii ki bizi gururlandırdı. Ancak bu bayramın ilk günü kapımızı çalıp bizi unutmamış olmanız ailece bizi sevindirdi. Allah sizlerden razı olsun. Biz şehit ailelerinin sizlerden tek bir isteği olabilir; o da böyle günlerde bizleri de unutmayıp yanımızda olmanızdır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 17:36:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?