2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Özyazanlar: Sonuç güzel oyun kötü

BANK ASYA 1. LİG

Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor, kendi sahasında karşılaştığı Boluspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşma sonrası futbolcusu Adem Alkaşi ile basın mensuplarının karşısına çıkan Samsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, "Sonuç mükemmel ama oyun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim" dedi. Planladıkları bir oyunu oynamadıklarını anlatan Özyazanlar, "Bu sonuç bizi kandırmayacak. Sorunlarımızı bunun altına süpürmeyeceğiz. Her geçen hafta daha iyi olacak. Ama böyle çok sık kazanılmaz" diye konuştu.

Adem Alkaşi ise haftalardır iyi oynamalarına rağmen istedikleri neticeyi alamadıklarını belirterek, "Girdiğimiz pozisyonları gole çevirdik. Haftalardır iyi futbol oynuyorduk ama isteğimiz neticeyi alamıyorduk. Bugün bu sorunu aştık ve galip geldik" şeklinde konuştu.

Önlerinde üst üste iki deplasman maçı olduğunu hatırlatan Adem Alkaşi, "Deplasmanda galip gelemediğimiz bir gerçek. Önümüzde iki tane deplasman var. Bunu yıkıp, gerçek Samsunspor'u herkese göstereceğiz" açıklamasında bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise Samsunspor'u tebrik ederek, "Samsunspor fırsatları değerlendirdi. Onları tebrik ediyorum. Pozisyon olarak iyiydik ancak kendi kalemizde zaaflarımız var. Sahanın 70 metresinde iyiyiz fakat rakip kale ve kendi kalemizde iyi değiliz. Kimseyi suçlamıyorum. Hata varsa benimdir. Bunların hepsi düzeltilecek şeyler. Bunu yapacak kapasitemiz, bilgi ve birikimimiz var. İnandığımız yolda ısrarla devam edeceğiz. Bazı şeyleri görmemiz gerekiyor. Karakter olarak takım

BANK ASYA 1. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2009 Pazar 20:17:02
Güncelleme :4 Ekim 2009 Pazar 23:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?