2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Panayır havasında şenlik

Özel Samsun Final Okulları'nın, yıl sonu etkinlikleri kapsamında '2. Final Şenliği' düzenlendi.

Özel Samsun Final Okulları bahçesinde yapılan etkinliğe, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Sarıyıldız, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, Özel Samsun Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Çeşitli etkinliklerin yer aldığı şenlik, panayır havasında gerçekleştirildi. Şenlikte animasyon ekibi, açık hava konseri, müzik, dans, masal kahramanlarının gösterileri, sürpriz hediyeler, yarışmalar ve oyunlarla katılanlar
gönüllerince eğlendi.

Yiyecek, içecek ve eğlencenin sınırsız olduğu etkinlikte zincir yardımıyla dönen jip, tren yolculuğu ve masa tenisi gibi aktivitelerde özelikle öğrenciler yıl sonu şenliğini doyasıya kutladı.

'2. Final Şenliği' ile ilgili açıklama yapan Özel Samsun Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca, "Şenliğin tüm geliri 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' çerçevesinde Atakum bölgesi okullarına teknoloji desteği sağlamak amacıyla kullanılacaktır. Geçen seneki etkinliğimizin geliri Şehit
Metin Arslantürk İlköğretim Okulu, Alanlı Köyü İlköğretim Okulu ve Kılıçarslan İlköğretim Okulu verildi. Bu yıl ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yapacağımız görüşmelerle şenlik gelirini çeşitli okullara destek olarak vereceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 16:50:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?