6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Park halindeki otomobillere zarar verdiler

Samsun'da iki ayrı mahallede park halindeki 10 otomobile ellerindeki sopalarla saldırarak zarar verdikleri gerekçesiyle 5 kişi, polise saldırıp ekip otosuna zarar verdiği gerekçesiyle de 1 kişi gözaltına alındı.


Olay, İlyasköy Mahallesi Kanuni Süleyman Sokak ile Fatih Mahallesi Seyitgazi Sokak üzerinde gece saat 02.45 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 155 Polis İmdat Servisi'ni arayan vatandaşlar, bazı gençlerin ellerinde sopalarla park halindeki araçlara zarar verdiklerini ihbar etti. İlk ihbar, İlyasköy Mahallesi'ne yapıldı ancak olay yerine giden polis ekipleri, şahısların kaçtığını tespit etti. Aynı yere yakın olan Fatih Mahallesi'nde de aynı şekilde otolara zarar verildiğinin ihbarı üzerine polis, yaptığı takip sonucu Onur Ç. (23), Doğukan B. (20), Taner Ş. (20), G.S. (16) ve Ahmet M.'yi (20) iki adet ağaç masa bacakları ile yakaladı. Söz konusu şahıslar ekip otosuna bindirildiği sırada Taner Ş., taşkınlık yapıp polislere saldırdı. Bu sırada olayları gören Gökhan Y. de (23) müdahale etti.

Polislere hakaret eden Gökhan Y., ekip otosuna zarar verdi. Gecesi İlyasköy Polis Merkezi'nde geçiren 5 kişi ile Çocuk Şube Müdürlüğü'nde geçiren 1 kişi, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkeme ifade veren Taner Ş. ile Gökhan Y., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, Onur Ç., Ahmet M. ve Doğukan B. ve G.S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2008 Pazar 21:11:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?