2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Pazartesi 11 saat su yok!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, şehrin muhtelif yerlerinde 11 saat su kesintisi yapacaklarını söyleyerek, vatandaşları önlem almaları konusunda uyardı.

SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, 6 Temmuz Pazartesi günü, SSK Deposu ile İlyasköy Deposu arasında içme suyu terfi hattındaki arıza yapım çalışması nedeniyle su kesintisi yapacaklarını belirterek, "Pazartesi günü 08.00 ila 19.00 saatleri arasında su kesintisi yapacağız. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için önlem almalarını öneriyoruz. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra sular verilmeye başlanacaktır" dedi.

Öncel, içme suyu kesintisinin, İlyasköy Mahallesi, Kazımkarabekir Mahallesi, Yenidoğan Mahallesi, Reşadiye Mahallesi, Kadıköy Mahallesi, Yaşardoğu Mahallesi, Kışla Mahallesi, Fatih Mahallesi, Rasathane Mahallesi, Adalet Mahallesi, Çiftlik Mahallesi'nin bir kısmı, Bahçelievler Mahallesi'nin bir kısmı, Fevzi Çakmak Mahallesi'nin bir kısmı, Hürriyet Mahallesi'nin bir kısmı, Anadolu Mahallesi'nin bir kısmı ve Güzeldere Mahallesi'ni kapsayacağını sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 15:21:06
Güncelleme :4 Temmuz 2009 Cumartesi 15:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?