6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Petank Milli Takımı Samsun'da

Petank Bayan Milli Takımı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Aslan Karanfil'i ziyaret etti.

10 -12 Ekim 2008 tarihleri arasında Samsun'da yapılacak olan Dünya Bayanlar Petank Şampiyonası dolayısıyla Samsun'a gelen Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Dr. Mutlu Türkmen, Federasyon Genel Koordinatörü Taner Bozkuş, antrenörler ile milli sporcular, Aslan Karanfil'i makamında ziyaret etti.


Federasyon Başkan Vekili ve Kafile Başkanı Dr. Mutlu Türkmen, yapılan seçmeler ve şampiyon hakkında bilgi vererek statü gereği ev sahibi ve dünya şampiyonu olan ülkelerden Tayland ve Türkiye'nin çift takımla katılacağını, spor dalında yaş sınırı olmadığını ifade etti.


Milli takım sporcularıyla ayrı ayrı tanışarak bilgi alan Genel Sekreter Aslan Karanfil, petank sporunun giderek yaygınlaşan ve özellikle son yıllarda artan bir ilgiyle karşılaşan hem sportif anlamda hem de yapılması noktasında giderek popüler olan bir spor olduğunu belirtti. Genel Sekreter Karanfil, "Ülkemizdeki gelişen ve federasyonumuzun gayretleriyle yoğunlaşan bir spor bilincini, bir Dünya Büyükler Bayanlar Şampiyonası olarak Samsun'a taşımanın hem sporun gelişimine hem de çok önemsediğimiz kentimizin tanıtımında doğrudan önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Dünya şampiyonasının Samsun'da gerçekleştirilecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Karanfil, 40 ülkenin katılımı ile uluslararası düzeyde yapılacak olan şampiyonada Milli Takıma başarılar dileyerek ziyaretten dolayı kafileye teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 17:44:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?