6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Petank Milli Takımına balık dopingi

Samsun'da kamp yapan Petank Milli Takımı'na, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından balık ziyafeti verildi.


Türkiye Petank Bayan Milli Takımı, Samsun'da 10-12 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Bayanlar Petank Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonaya katılacak 8 sporcu ile 2 antrenöre, Genlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi'nde balık ziyafeti verildi.
Yemekte açıklama yapan Bocce Federasyon Başkan Vekili Mutlu Türkmen, Samsun'da ilk kez böyle bir organizasyonun yapıldığını, şampiyonanın sadece Samsun'a değil, ülkeye yakışır bir biçimde geçmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydetti.

Türkmen, "Federasyon olarak geçen yıl Ankara'da Avrupa Bayanlar Şampiyonası'nı yapmıştık. O organizasyon başarılı olduğu için dünya şampiyonasını bize verdiler. Buradaki şampiyonada göstereceğimiz başarı, önümüzdeki yıllarda erkekler şampiyonasını almamıza referans olur. Misafirperverlik noktasında Samsunlulara da bir çağrı yapmak istiyorum. Gelen kafileleri en güzel bir şekilde karşılamalarını, şampiyona boyunca takımımızı in iyi şekilde desteklemelerini bekliyoruz. Seyirci desteğini de arkamıza alırsak, şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi
Gençlik Spor İl Müdürü Şahin Eker de bu büyük organizasyon için 37 ülkeden sporcuların Samsun'a geleceğini dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 09:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?