6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Petank Şampiyonası heyecanı başlıyor

Samsun'da yarin baslayacak olan Dunya Bayanlar Petank Sampiyonasi'yla ilgili olarak yapilan basin toplantisinda organizasyonla ilgili bilgi verildi.


Sevgipark'ta kurulan cadirda yapilan toplantiya Dunya Petank Federasyon Asbaskani Michael Signaire, Samsun Valisi Hasan Basri Guzeloglu, Buyuksehir Belediye Baskani Yusuf Ziya Yilmaz ve sporcular katildi. Turkiye'de ilk kez duzenlenen Dunya Bayanlar Petank Sampiyonasi'na dunyanin 5 kitasindan ve 50 ulke ve 400'un uzerinde sporcunun katilmasi bekleniyor.
Dunya Petank Federasyon Asbaskani Michael Signaire, Samsun'da bulunmaktan dolayi mutlu oldugunu belirterek, bu organizasyonun duzenlenmesinden dolayi Samsun Valisi Hasan Basri Guzeloglu ve Buyuksehir Belediye Baskani Yusuf Ziya Yilmaz'a tesekkur ettigini soyledi. Michael Signaire, "Her seyden once bu guzel organizasyonu yapan ve emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. Bu degerli organizasyonda yer alan yarismacilar dunyanin her tarafindan iyi bir calismayla geldiler. Emeklerinin karsiligini alacaklarina
inaniyorum" dedi.
Samsun Valisi Hasan Basri Guzeloglu ise Karadeniz'in incisi ve en buyuk sehri olan Samsun'da buyuk bir organizasyonun ev sahipligini yapmanin mutlulugunu yasadigini, bu bulusmanin gerek ulke gerekse Samsun icin unutulmaz bir bulusma olacagini, her acidan ulke ve Samsun adina cok onemli katkilar saglayacagini kaydetti.
Samsun Buyuksehir Belediye Baskani Yusuf Ziya Yilmaz da kentin dunya duzeyinde tanitimina katki saglayacak olan bu organizasyonda Samsun'da bulunan sporcularin hosca vakit gecirmelerini diledigini, Turkiye'de bulunduklari sure icerisinde onlara ev sahipligi yapmanin mutlulugunu yasayacaklarini ifade etti.
Samsun Valisi Hasan Basri Guzeloglu ve Buyuksehir Belediye Baskani Yusuf Ziya Yilmaz, basin acilamasindan sonra petank sporuyla ilgili kucuk bir gosteri yapti.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 19:08:08
Güncelleme :9 Ekim 2008 Perşembe 19:09:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?