3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Petkoviç hızlı başladı

PETKOVİÇ HIZLI BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Samsunspor, 2011-2012 sezonunun hazırlıklarına hızlı başladı.

5 yıl aradan sonra yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselen Samsunspor, 201102012 sezonu için Nuri Asan Tesisleri’nde ilk antrenmanını yaptı.

Teknik direktör Vladimir Petkoviç yönetiminde yapılan antrenmanlarda futbolcuları kısa bir ısınma turundan sonra toplu çalışma yaptı.

Futbolculara özellikle kısa alanda pas çalışması yaptıran Petkoviç, sürekli futbolcuları uyararak hızlı olmalarını istedi.

Yara sahada yapılan çift kale maçta da sürekli atak futbol oynanması yönünde futbolcuları uyaran Petkoviç, futbolculara işin sıkı tutulması gerektiğinin sinyallerini verdi. Yönetim kurulu toplantısı için Nuri Asan Tesisleri’nde bulunan Samsunspor Kulüp Yönetimi, toplantı öncesinde futbolcularla tek tek tanıştı.

PAL LAZAR’A COŞKULU KARŞILAMA

Samsunspor’un bir süredir peşinde olduğu ve prensipte anlaştığı Macaristan liginin şampiyonu olan Videoton takımının 23 yaşındaki defans oyuncusu Pal Lazar, İstanbul aktarmalı olarak Samsun’a geldi. Samsun-Çarşamba Havaalanı’nda Samsunsporlu taraftarlar tarafından karşılanan Pal Lazar, kendisini omuzlara alan taraftarları görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Kendisini karşılamaya gelen taraftarlara teşekkür eden Pal Lazar, Türkçe “En büyük Samsunspor” dedi.

PETKOVİÇ HIZLI BAŞLADI
PETKOVİÇ HIZLI BAŞLADI
PETKOVİÇ HIZLI BAŞLADI
PETKOVİÇ HIZLI BAŞLADI
PETKOVİÇ HIZLI BAŞLADI
PETKOVİÇ HIZLI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2011 Pazartesi 22:04:00
Güncelleme :28 Haziran 2011 Salı 09:13:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?