6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'Plan yapmayın plan'ı söylemedi

Samsun'un Bafra ilçesinde MHP ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen "İktidara Yürüyüş" gecesinde sahne alan İsmail Türüt, hayranlarını coşturdu. Türüt, yoğun isteğe rağmen dava konusu olan "Plan yapmayın plan" türküsünü söylemekten kaçındı.

Bafra Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen konser büyük ilgi gördü. Konsere MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof. Dr. Osman Çakır, MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ile MHP'li belediye başkan adayları ile partililer katıldı.

Hayranlarının hep bir ağızdan "Plan yapmayın plan" diye seslendiği Karadenizli sanatçı İsmail Türüt, bu teklifi geri çevirerek, "Bu gece özel bir gece. Size bir türkü borcum olsun. Buradan gönül gönüle başka türküleri okuyalım. Sakın ısrar etmeyin" diye konuştu.

Öte yandan, Karadenizli türkücü İsmail Türüt'ün 'Plan yapmayın plan' türküsünü Youtube'da uyarlanan kliple ilgili olarak İstanbul 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı ve sanatçının bu yüzden istek talebini geri çevirmiş olabileceği ileri sürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 13:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?