4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Polis, hırsızı yürüyüşünden yakaladı

POLİS, HIRSIZI YÜRÜYÜŞ ŞEKLİNDEN YAKALADI

Samsun'da 10 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi ile çalıntı malları satan alan ve nakleden 3 kişi, polisin takibi sonucu yakalandı. Polis, zanlıların birinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüdeki yürüyüşünden kimliğini tespit edip çeteyi yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Canik ve İlkadım ilçelerinde 10 ayrı iş yerinden giyecek, bozuk para, televizyon, araç jantları, gazete stantları, meşrubatlar, araç motorları ve bir kamyonet dolusu hurda demir çaldıkları iddia edilen hırsızlar kayıplara karıştılar. Canik Polis Merkezi Amiri Başkomiser Aslan Bağrıyanık'ın sivil polislerden oluşturduğu özel ekip, hırsızlık zanlıların yer aldığı bazı görüntüleri inceleyip el arabası içinde hurda taşıyan Muhammet D.'yi (19) yürüyüşünden tespit etti. Gözaltına alınan

Muhammet D., suçunu itiraf etti. Muhammet D. ile birlikte hırsızlık yaptıkları iddia edilen A.C. (16), Y.P.(17) ve U.T. (16) gözaltına alındı. Zanlılar, suçlarını itiraf ettiler. Çalıntı malzemeler ele geçirilirken, malzemeleri sattıkları iddia edilen hurdacı Mehmet S. (37), Ümit İ. (37) ile çalıntı mallar taşıyan nakliyeci Yaşar E. (52) de gözaltına alındı. Yaşları küçük 3 zanlı, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Polisteki sorgulanması tamamlanan 7 kişi, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

 

POLİS, HIRSIZI YÜRÜYÜŞ ŞEKLİNDEN YAKALADI
POLİS, HIRSIZI YÜRÜYÜŞ ŞEKLİNDEN YAKALADI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 13:50:02
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 17:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?