2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Polis, ihtara uymayanlara ateş açtı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde trafik uygulaması yapan polis ekipleri, kaçmaya çalışan ve 'dur' ihtarına uymayan bir otomobile kovalama sonucu ateş acınca araçta bulunan bir genç sırtından vurularak yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Çarşamba polisi, gece geç saatlerde trafik uygulaması yaparken bir otomobilin aniden manevra yapıp kaçmaya çalıştığını fark etti. Polis ekipleri, söz konusu otomobilin peşine düştü.

Polislerin bütün uyarı ve ikazlarına rağmen kaçan araca durması için tabancayla ateş açıldı. Polisin tabancasından çıkan kurşunlardan biri kazara otomobilin arka koltuğunda oturan Emre Ç. (18) adlı gencin sırtına isabet etti. Yaralı gencin elini kanlı bir şekilde kaçan aracın camından dışarı çıkarması üzerine yaralandığını gören polis ekipleri, genci hastaneye kaldırmak için uzun süren kovalamaca sonucu otomobili durdurmayı başardı.

Emre Ç., Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, otomobilin sürücüsünün ehliyetsiz olduğu için polisten kaçtığı ortaya çıktı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Hastaneye kaldırılan Emre Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 21:14:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?