6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Polise öfkelendi, aynayı kırdı

Samsun'da 17 yaşındaki M.B. ve kız arkadaşı E.Ç. alkol alıp birbiriyle kavga edince polis tarafından gözaltına alındı. Arkadaşlarının polis tarafından gözaltına alındığını öğrenen kız arkadaşları 16 yaşındaki M.E. ise, Çocuk Şube Müdürlüğü önünde bulunan polis aracının dikiz aynasını kırınca o da gözaltına alındı.

Olay bugün öğle saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü Çoçuk Şube Müdürlüğü önünde meydana geldi. M.B. ile aynı yaştaki lise öğrencisi kız arkadaşı E.Ç. İstasyon Mahallesi’nde bulunan tren raylarında beraber bira içerlerken aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine giden Çocuk Şubesi ekipleri M.B. ve E.Ç.’yi gözaltına aldı.

Arkadaşlarının gözaltına alındığını öğrenen M.E., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giderek kendileriyle görüşmek istedi. Ancak polis genç kızın arkadaşlarıyla görüşmesine izin vermedi. Bunun üzerine sinirlenen M.E. şube önünde park halindeki polis otomobilinin dikiz aynasına yumruk atarak kırınca o da gözaltına alındı. ‘Sarhoşluk’ ve ‘icrai rezalet’ suçlarından gözaltına alınan M.B. ve E.Ç. ile ‘Devlet malına zarar vermek’ suçundan gözaltına alınan M.E. adliyeye çıkarıldı.
Müracaat savcısına ifade veren gençler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 17:00:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?