6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Polise silah çeken şahıs tutuklandı

Samsun'da, bir soruşturma için araştırma yapan polisleri karşısında görünce arandığı için polise silah çeken ve silahı ateş almayınca kaçan şahıs ile yanında bulunan silahın sahibi arkadaşı tutuklandı.


Olay, Gazi Caddesi üzerinde dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir bıçakla yaralama ve silahla ateş etme olayıyla ilgili soruşturma yürüten Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerini görünce çeşitli suçlardan arandığı için yakalanma korkusuyla polise silah çeken Eren E. (20), 3 kez peşpeşe tetik düşürmesine rağmen silahı ateş almayınca panik içinde kaçmaya başladı.

Kovalama sonucu kısa sürede polis tarafından yakalanan şahıs ve silahın sahibi
arakadaşı gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Eren E. ve Fikret Ç.'nin hırsızlık suçlarından haklarında 2 yıl 9'ar ay hapis cezasının bulunduğu ve hapis cezasından dolayı da arandıkları ortaya çıktı. Savcı tarafından tutuklanması için nöbetçi mahkemeye sevk edilen şahıslar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından akşam saatlerinde tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildiler.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 22:53:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?