2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Polisi vatandaşa hissettireceğiz'

Samsun Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, “Vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak için çalışırken, polisi vatandaşa hissettirmek istiyoruz” dedi.


Bir süre önce Samsun Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Muzaffer Erkan, Samsun'un huzurlu bir şehir olduğunu, daha da huzurlu olmaması için hiç bir sebebin bulunmadığını belirtti.

Emniyet Müdürü Erkan, "Göreve başladığım günden beri arkadaşlara kurs veriyorum, onlarla toplantı yapıyorum. Görevde başarılı olmak için önce görev yaptığı yeri, burada yaşayan insanları seveceksin. İnsanları değerleriyle, kültürleriyle, inançlarıyla siyasi düşünceleriyle seveceksin.

Başarılı olmanın formülü bu. Vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak için çalışırken, polisi vatandaşa hissettirmek istiyoruz. Sık sık uygulamalar yaparak amacımız vatandaşlara kendisini hissettirip evinde, işinde, yolunda olanlara güven vermek, suçlulara da nefes aldırmamak için çalışıyoruz. Samsun halkının her zaman suç ve suçlularla mücadelede desteğine ihtiyacımız var. Polisimiz hukuk kuralları çerçevesinde sabık göstererek, iz sürerek suç ve suçlularla mücadelesini sürdürecektir" diye konuştu.


Emniyet Müdürü Erkan, son 3-4 yıl içinde Türkiye'de polisin ve jandarmanın karalı mücadelesiyle, savcı ve mahkemelerden aldığı desteklerle suçun belinin önemli ölçüde kırılma noktasına geldiğini hatırlatarak, gün geçtikçe ülkenin huzurunun daha da iyiye gideceğini dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 20:41:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?