3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Polislere saz kursu

POLİSLERE SAZ KURSU

Samsun Vezirköprü Emniyet Müdürlüğü'nde personel ve eşleri ile çocuklarına saz ve gitar kursu veriliyor.

Vezirköprü Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen saz ve gitar kursuna Emniyet Müdürü Hakan Karslı, Emniyet Müdür Yardımcısı Bünyamin Daşdemir, Komiser Salih Şahin, Trafik Şube Büro Amiri Komiser Yardımcısı Sadık Çakmak, Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, eşleri ve çocukları katılıyor. Emniyet Müdürlüğü'nde açılan kurslarda yetişkinlere haftada 10 saat, çocuklara ise haftada 6 saat kurs veriliyor.

Personel eşleri ve çocukları Reşat Gümüş nezaretinde gitar kursuna devam ederken, Emniyet Müdürlüğü personeli de Mümin Üstün nezaretinde saz kursuna devam ediyor. 3 ay sürecek olan kurslar mart ayında sona erecek.

Emniyet Müdürü Hakan Karslı konuyla ilgili olarak, "Görevli personel arkadaşlarımız ile birlikte personel eşleri ve çocuklarına yönelik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne saz ve gitar kursu talebimiz oldu. Bu doğrultuda Emniyet Müdürlüğü Lokalimizde devam eden kurslara personelimiz eşleri ve çocukları ile birlikte isteyerek ve severek katılıyor. İsteyen saz, isteyen gitar kursuna devam ediyor" diye konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Emniyet Müdürlüğü Lokali'nde verilen kurslar sonunda, kursa katılanlara sertifika verilecek.

POLİSLERE SAZ KURSU
POLİSLERE SAZ KURSU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 16:13:03
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 16:23:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?