4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Polisten anlamlı ziyaret

POLİSTEN ANLAMLI ZİYARET

Samsun'un Havza Emniyet Müdürlüğü, 'Polis Haftası' kutlama programı kapsamında Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Havza Emniyet Müdürü Olcay Aydın, Polis Merkezi Amiri Komiser Aladdin Koyuncu ve beraberindeki polis memurları ilk önce Havza Sosyal Hizmetler Müdürü, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nusrat Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek bir müddet sohbet ettiler. Daha sonra Havza Emniyet Müdür Olcay Aydın ve beraberindekiler Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne geçti.

Kendilerini ziyarete gelen polisleri gören huzurevi sakinleri duygusal anlar yaşadılar. Ziyaretin sonuna gelindiğinde her iki tarafta hüzünlü anlar yaşandı. Emniyet teşkilatı personelini tekrar ziyarete geleceklerini bildirmeleri üzerine hüzün bir anda dağıldı. Emniyet personelince Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine ziyaret esnasında birer havlu hediye ettiler. Konu ile olarak Havza Emniyet Müdür Olcay Aydın, Ulu Önder Atatürk'ün “Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir” sözünü hatırlatarak, emniyet teşkilatı olarak her zaman yaşlı, özürlü ve kimsesizlerin yanlarında olduğunu belirti.

Ziyaret sonrası Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nusrat Yılmaz, Havza Emniyet Müdür Olcay Aydın ve beraberindekilere teşekkür ederek polis teşkilatının165. yıldönümünü kutladı.

POLİSTEN ANLAMLI ZİYARET
POLİSTEN ANLAMLI ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 16:22:05
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 16:24:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?