4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Polisten baba şefkati

BABASINDAN GÖRMEDİĞİ ŞEFKATİ POLİSTEN GÖRDÜ

Samsun'da annesi, babası tarafından darp edilen ve kendisinin ayağına da sıcak su dökülerek yaralandığı ileri sürülen 2 yaşındaki çocuğa polisler baba şefkati gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, C.S.'nin (30), boşanma davası açtığı için eşi D.S.'yi (23) darp edip, çocuğu U.S.'nin de sol ayağını kaynar su ile yaktığı iddia edildi.

Eşini ve çocuğunu evden attığı ileri sürülen C.S., Denizevleri Polis Merkezi ekipleri tarafından, 'aile fertlerine kötü muamele ve darp' suçundan gözaltına alındı.

Darp sunucu yaralanan D.S. ile ayağı sıcak sudan yanan U.S., polisler tarafından Gazi Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Annesinin hastanede tedavisi sürerken polisler, küçük çocuğu hastane bahçesinde elinden tutup gezdirerek adeta baba şefkati gösterdiler.

BABASINDAN GÖRMEDİĞİ ŞEFKATİ POLİSTEN GÖRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 17:41:00
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 18:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mm IP: 88.227.86.xxx Tarih : 13.09.2010 20:03:16

hey gidii günleerr heeyy..bakın en dogal insancıl davranışları bile haber konusu oluyor bu meslek gurubundaki insanların..ne var bunda be arkadaş..her insanın yaptıgı veya yapması gerekn bir davranış aslına bakılırsa..fakat bu en dogal hareketi yapan polis olunca haber yapılıyor..arkadaşlarr kendinize ceki düzen verme zamanınız gelmiişş gecciiyoor bile bu haber aslında bunu söylemek istiyor bence..uniformayı giymiş halinizle davranışlarınızı  bir başka arkadaşınız size caktırmadan bi cekerse dahada iyi anlayabilirsiniz bu haberin neden yapıldıgını.(çatılmış kaşlar..lanlı lunlu konuşmalar..karakola her gelen vatandaşa önyargıyla yaklaşmalar..herkezlerden kendilerini daha üstün zannetmeler uniformalı olunca..işte  faalaann filaan..siz dahada genişletebilrsiniz..saygılarr herrkezleree