6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Polisten kaçarken hastanelik oldu

İstanbul ve Samsun polisi tarafından arandığı iddia edilen genç, polisin kovalamacası sonucu hem polisin hem de kendisinin yaralanmasına yol açtıktan sonra yakayı ele verdi.


Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Samsun polisi tarafından silahla oto kurşunlama, silah kabzası ile yaralama, silahla yaralamaya teşebbüs, 6136 Sayılı kanuna muhalefet ve memura mukavemet suçlarından arandığı iddia edilen Mustafa Y. (25), Unkapanı Polis Merkezi ekiplerince önceki gece Saitbey Mahallesi Kulaca Caddesi üzerinde fark edildi.

Polisin peşine düştüğü Mustafa Y. kaçarken silahını attı ve kendisini yakalayan polisle boğuşma sonucu yere düşerek hem kendisi hem de polis memuru hastanelik oldu. Hastaneye kaldırılarak tedavisi tamamlanan Mustafa Y., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi. Sorgulanması tamamlanan Mustafa Y., sevk edildiği Samsun Adliyesi'nde tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 17:37:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?